Challenge Accepted!

Elke uitdaging heeft een oplossing!

Uitdaging geaccepteerd!

In 2011 heb ik samen met een vriend Challenge Accepted! opgericht. Dit was tijdens onze studietijd en in deze tijd hebben we een aantal opdrachten mogen voltooien.

Na onze studie probeerden we ons geluk te beproeven op de arbeidsmarkt. Eind 2012 besloot ik om Challenge Accepted! opnieuw leven in te blazen.

Met Challenge Accepted! werk ik met de gedachte dat geen enkele opdracht niet uitgevoerd kan worden. Elke opdracht is een uitdaging en ik ga op zoek naar de juiste oplossing voor de opdrachtgever.

In dit proces worden er van beide kanten allerlei ideeën aangeleverd die uiteindelijk leiden tot het pad naar de juiste oplossing. Ik geloof er in dat iedereen bij kan dragen aan één van mijn projecten zonder kennis van het vak te hebben. Daarom werk ik ook graag samen met de opdrachtgevers om tot het beste eindresultaat te komen.

Betaalbaar

Het maken van een website of grafische opdracht kost meestal veel geld. Graag ga ik samen in gesprek om te kijken wat de wensen zijn en hoe de opdracht voor de opdrachtgever toch betaalbaar blijft.

Samenwerken

Ik werk graag samen voor een beter resultaat. Of dit nou met de opdrachtgever is of  een externe professional. Het beste eindresultaat telt!

Planning

Als ik met een opdracht begin zorg ik ervoor dat er een planning aanwezig is. Hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn en wanneer iets wordt opgeleverd.

Hulp nodig?

Als een opdracht is afgerond blijf ik de klant ondersteunen waar nodig. Denk hierbij aan het leren werken met een nieuwe website. Vragen mogen altijd worden gesteld!

Jack Egberts

Jack Egberts

Grafisch Vormgever en Eigenaar

“In de laatste jaren ben ik erachter gekomen dat een betaalbaar en kwalitatief goed product voor veel bedrijven niet samen gaat. Ik wil daar verandering in brengen!”