Albert Heijn Naarden 1166

De Uitdaging

De Albert Heijn in Naarden gaat hun winkel en magazijn verbouwen. Aan de hand hiervan wordt ook het magazijn anders ingedeeld dan eerst. Om de nieuwe indeling van het magazijn te verduidelijken en te behouden is Challenge Accepted! ingeschakeld om een poster/plattegrond te maken van de nieuwe indeling  van het magazijn.

De Oplossing

Door in de posters te werken met iconen, cijfers en een legenda kan iedereen snel vinden waar wat staat in het magazijn. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een aantal kleuren om onderscheid te maken tussen de gebieden. Om het overzichtelijk te houden, is er verder weinig gebruik gemaakt van kleur.

werkuren

feedbackmomenten

geweldig resultaat

Een poster nodig? Ik kan deze voor je ontwerpen.

U

Overzichtelijk

Door middel van een goede lay-out kan iedereen de gewenste informatie snel vinden.

Huisstijl

In het ontwerp kan ik gebruik maken van de al aanwezige huisstijl van het bedrijf. Als het nodig is kan er ook een huisstijl worden ontwikkeld.

Drukwerk

Challenge Accepted! werkt samen met een aantal drukkers die voor een betaalbaar bedrag de beste kwaliteit drukwerk levert!

Uitdaging Voltooid!

Voor dat ik met de opdracht ben begonnen heb ik alle informatie opgevraagd die ik nodig had. Door de duidelijke uitleg van Jeroen kon ik snel aan de slag.

Binnen anderhalve week was de poster gemaakt, gedrukt en geleverd.

Reactie opdrachtgever:

De poster ziet er super leuk uit. Ik ben echt aangenaam verrast! Goed overzichtelijk en door de iconen ook leuk.

Jeroen Spelt

Assistent Manager, Albert Heijn 1166 Naarden

Ook een plattegrond/poster nodig?