De Hoge Es – Fustkaarten

De Uitdaging

De Hoge Es wilde professionaliseren en had daarvoor al een logo en een website laten ontwikkelen. Aan CA! werd gevraagd of ze geholpen konden worden bij de volgende stap: een fustkaart en bloemenkaart laten ontwerpen in lijn met het logo en de website.

De Oplossing

Door gebruik te maken van een overzichtelijk layout is het fustkaartje makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk af te lezen voor degene die de fustkaarten op het fust ziet staan.  Verder is er goed gebruik gemaakt van het beschikbare beeldmateriaal van de bloemen die de kwekerij kweekt.

Ook fustkaarten nodig? Ik kan deze voor je maken.

U

Overzichtelijk

Door middel van een goede layout kan iedereen de gewenste informatie snel vinden.

Huisstijl

Het ontwerp wordt zo gemaakt dat deze in lijn valt met de huidige huisstijl. Als er nog geen huisstijl is dan kan ik helpen met het maken hiervan.

Drukwerk

Challenge Accepted! werkt samen met een aantal drukkers die voor een betaalbaar bedrag de beste kwaliteit fustkaarten levert!

Bloemenkaart De Hoge Es

Uitdaging voltooid!

Carlus en Inge Ijsveld waren zeer tevreden met het eindresultaat van het fustkaartje. CA! heeft ook nog een bloemenkaartje, een visitekaartje en de gevelborden voor De Hoge Es ontworpen.  Ook voor hun lijn Flowers2Love heeft CA! een aantal ontwerpen gemaakt.

Reactie opdrachtgever:

Wij zijn heel erg tevreden over Jack’s inbreng over het ontwerp en de layout. Daarnaast is alles zeer professioneel afgehandeld.

Carlus en Inge Ijsveld

Eigenaren, De Hoge Es

Ook fustkaarten nodig?