Kleuro Groep bestaat 90 jaar! – magazine

De Uitdaging

De Kleuro groep bestaat 90 jaar en ter gelegenheid van dit heugelijke feit wilden zij een magazine maken. Het magazine moest een terugblik zijn voor de bestaande klanten, maar ook genoeg informatie bevatten voor nieuwe klanten. CA! werd gevraagd om dit magazine te maken.

De Oplossing

Er werd veel fotomateriaal, tekst en advertenties aangeleverd door de Kleuro Groep. Via een selectie van foto’s en het goed bestuderen van de huidige huisstijl heb ik een toegankelijke layout voor het magazine gemaakt. Door daarop voort te bouwen is het eindresultaat ontstaan.

Verspreid door heel Nederland

Gebruik gemaakt van de huidige huisstijl

Met de klant het beste resultaat neergezet

Ook een magazine nodig? Ik kan deze voor je maken.

U

Overzichtelijk

Door middel van een goede layout en leuke huisstijl kan iedereen deze magazine op zijn gemak lezen.

j

Tekst

De tekst wordt door de opdrachtgever aangeleverd, maar kan ook naar wens onder handen genomen worden door een professionele tekstschrijver.

Drukwerk

Challenge Accepted! werkt samen met een aantal drukkers die voor een betaalbaar bedrag de beste kwaliteit drukwerk levert!

Uitdaging Voltooid!

Aan de hand van de huidige huisstijl, tekst en foto’s van het bedrijf heb ik geprobeerd een zo representatief mogelijke magazine over het bedrijf gemaakt. Ondanks tijdsdruk is er constant op tijd geleverd vanuit de kant van CA!. Het eindresultaat: zowel Kleuro als Challenge Accepted! zijn tevreden met het opgeleverde eindproduct.

Ook een magazine nodig?