PSR Pharma Resource

De Uitdaging

PSR Pharma Resource werkte al een tijd met een verouderde website. Op zoek naar een geschikte webdesigner kwamen ze terecht bij Challenge Accepted! Ze wilden graag een website waarin je binnen een paar klikken bij de juiste pagina zou zijn. Daarnaast moest de website mobiel- en tabletvriendelijk zijn en de sfeer/werkwijze van het bedrijf uitstralen.

De Oplossing

Door veel overzicht te creëren in het ontwerp van de website is hij gemakkelijk in gebruik. Door gebruik te maken van grote knoppen op de website kunnen bezoekers op de snelste manier naar de juiste pagina. De eerste pagina’s bevatten beknopte informatie, maar als je dieper de website in gaat, krijg je meer info te zien. Op die manier is er voor gezorgd dat iedereen zo snel mogelijk de gewenste informatie krijgt.

%

werkplezier

brainstorm/feedbacksessies voor oplevering eindresultaat

geweldig resultaat

Een responsive website? Je kunt tegenwoordig niet meer zonder!

Gebruiksvriendelijk

Door grotere knoppen te gebruiken is de website super gebruikersvriendelijk.

Werkt op elk platform

Van iPad tot PC; de website van PSR werkt op elk apparaat die verbonden is met het internet.

Zoekmachineoptimalisatie

De website is goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Dit is belangrijk om gevonden te worden door nieuwe klanten en bezoekers.

Uitdaging Voltooid!

Door goed samen te werken met Matthijs en de rest van het PSR Team heeft Challenge Accepted! een website neergezet waar veel positieve reacties op komen. Bezoekers en klanten kunnen direct vinden waar ze naar op zoek zijn. PSR is zeer tevreden met hun nieuwe website. Challenge Accepted! is nu bezig met PSR Identity; de algehele huisstijl van de PSR Group.

Reactie opdrachtgever:

Wat mij aansprak tijdens de samenwerking is dat Jack goed luistert. Hij is in staat om wensen en behoeften van de klant op een kundige wijze te vertalen naar een concreet ontwerp/realistisch idee. Waarbij hij reeds in de ontwerpfase heel goed in de richting zit van het uiteindelijke eindproduct.

Hij communiceert op een rustige, duidelijke manier en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Wat ik als klant als zeer prettig heb ervaren, is dat als Jack het idee had dat hij een timeline niet ging halen of een bepaalde verwachting niet kon nakomen, dit meteen via mail of telefoon bespreekbaar maakte. Dit biedt rust en transparantie in de samenwerking en dat ben ik nog niet vaak tegengekomen bij creatieve, enthousiaste en innovatieve ontwerpers als Jack.

Matthijs Blommers

Executive Management , PSR Group BV

Ook een responsive website nodig?