Schaatsvereniging NINO

De Uitdaging

Schaatsvereniging NiNo wilde een nieuwe responsive website plus een betaalbare mogelijkheid om een nieuwsbrief te versturen naar hun leden. Het was belangrijk dat de website een stuk overzichtelijker werd dan de oude website.

De Oplossing

Door veel overzicht te creëren in het ontwerp van de website is hij gemakkelijk in gebruik. Door gebruik te maken van grote knoppen op de website kunnen bezoekers op de snelste manier naar de juiste pagina. Ook externe websites die te maken hebben met het schaatsen zijn hierdoor snel te bezoeken.  Het laatste nieuws, fotoalbums en de agenda staan prominent op de website. Elke 1e van de maand wordt de nieuwsbrief verstuurd naar alle leden van STG NiNo.

mensen ontvangen inmiddels de nieuwsbrief!

Een responsive website? Je kunt tegenwoordig niet meer zonder!

Gebruiksvriendelijk

Door grotere knoppen te gebruiken is de website super gebruikersvriendelijk.

Werkt op elk platform

Van iPad tot PC; de website van PSR werkt op elk apparaat die verbonden is met het internet.

Zoekmachineoptimalisatie

De website is goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Dit is belangrijk om gevonden te worden door nieuwe klanten en bezoekers.

Uitdaging Voltooid!

Door een goede samenwerking met de voorzitter van STG NiNo is er een mooie representatieve site ontstaan. De behoeften van de bezoekers worden voldaan en de website is voor zowel beheerder als bezoeker gemakkelijk in gebruik. Daarnaast worden de nieuwsbrieven gratis verstuurd naar de leden. De website laten maken door Challenge Accepted! was voor NiNo de beste en meest betaalbare optie!

Reactie opdrachtgever:

Jack heeft ons super goed geholpen en ik heb de samenwerking altijd prettig ervaren. Zelfs bij onverwachte tegenslagen heeft hij ons altijd te hulp gestaan.

Taco Wansinck

Voorzitter, STG NiNo

Ook een responsive website nodig?