The Way You Live – TWYL.nl

De Uitdaging

Binnen een periode van twee en een halve week een toekomstbestendige website neerzetten. Dat is wat Bart Kuil, eigenaar van TWYL, graag wilde realiseren. Via via kwam hij terecht bij Challenge Accepted! Na het eerste gesprek zijn we meteen aan de slag gegaan.

De Oplossing

De website moest de huisstijl van het bedrijf uitstralen en goed communiceren wat TWYL nou eigenlijk is. Door een combinatie van deze twee heb ik samen met Bart Kuil ervoor gezorgd dat de website binnen twee weken klaar kon zijn.  De website is toekomstbestendig gemaakt door met WordPress te werken. Op deze manier kunnen we de website makkelijk uitbreiden als het bedrijf daar klaar voor is.

Een responsive website? Je kunt tegenwoordig niet meer zonder!

Gebruiksvriendelijk

Door grotere knoppen te gebruiken is de website super gebruikersvriendelijk.

Werkt op elk platform

Van iPad tot PC; de website van PSR werkt op elk apparaat die verbonden is met het internet.

Zoekmachineoptimalisatie

De website is goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Dit is belangrijk om gevonden te worden door nieuwe klanten en bezoekers.

Uitdaging Voltooid!

Door van tevoren duidelijk afspraken te maken over de verwachting van beide kanten is de opdracht binnen twee weken afgerond. De website heeft al veel positieve reacties gehad en zal in de toekomst uitgebreid worden met een project- en nieuwspagina.

Reactie opdrachtgever:

Jack Egberts is de perfecte partner om websites mee te bouwen. Hij is creatief, heeft gevoel voor stijl, snapt de achterliggende techniek en werkt bovendien snel en secuur voor een redelijke prijs. Gevestigde bureau’s waar ik eerder mee heb gewerkt, komen niet in de buurt van Challenge Accepted!

Bart Kuil

Eigenaar, TWYL - The Way You Live

Ook een responsive website nodig?