Kulturhus Kaleidoskoop – Programmaboek 2016

De Uitdaging

Voorgaande jaren heeft Challenge Accepted! ook al de programmaboeken voor Kulturhus Kaleidoskoop gemaakt. In 2016 was er een nieuw boekje nodig voor het seizoen 2016/2017. Dit jaar wilde ze graag laten zien dat het Kaleidoskoop niet alleen een ‘ouderencentrum’ is, maar veel meer dan dat. Het is ook een theater, buurthuis, filmhuis, grand café en meer.

De Oplossing

Het boekje is een upgrade van het boekje van vorig jaar. Wat er beter kon is veranderd en we hebben goed gekeken naar wat het Kulturhus nou eigenlijk wil communiceren. De voorkant is hier het beste voorbeeld van.  Op de voorkant geven we op een creatieve manier aan dat het Kulturhus meer is dan alleen een theater.

exemplaren gedrukt

%

inzet van alle vrijwilligers

mooi theaterprogramma

Ook een brochure nodig? Ik kan deze voor je maken.

U

Overzichtelijk

Door middel van een goede layout kan iedereen de gewenste informatie snel vinden.

j

Tekst

De tekst wordt door de opdrachtgever aangeleverd, maar kan ook naar wens onder handen genomen worden door een professionele tekstschrijver.

Drukwerk

Challenge Accepted! werkt samen met een aantal drukkers die voor een betaalbaar bedrag de beste kwaliteit drukwerk levert!

Uitdaging Voltooid!

Door goed samen te werken met de coördinator en alle andere vrijwilligers van het Kulturhus is er een mooi eindresultaat opgeleverd. Challenge Accepted! heeft een goede band met het Kulturhus en maakt vaak grafische opdrachten voor de geprogrammeerde evenementen die plaatsvinden in het theater.

Het Kulturhus weet met al het werk wat gemaakt wordt door Challenge Accepted! een goede indruk achter te laten bij hun theaterbezoekers. Met het programmaboek worden er ook nieuwe bezoekers aangetrokken. Daarnaast zijn een groot deel van de advertenties in het programmaboek ook vormgegeven door CA!

Reactie opdrachtgever:

Meedenken en meewerken zijn de sleutelwoorden die wij als Kaleidoskoop als zeer prettig hebben ervaren.

Katinka Ham-Meisner

Coördinator Kulturhus Kaleidoskoop

Ook een brochure nodig?